Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές από ταινία θρίλερ εκτυλίχθηκαν στην Αμαλιάδα όταν η έντονη δυσοσμία, που αναδυόταν από διαμέρισμα της οδού Αγίου Τρύφωνος, κινητοποίησε τους γείτονες μιας 51χρονης γυναίκας, το απόγευμα της Δευτέρας (5/4), όταν ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Όπως μεταδίδει το patrisnews.com, οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα θλιβερό θέαμα καθώς βρήκαν νεκρή την 51χρονη, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, καθισμένη σε μια καρέκλα. Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και παρέλαβε τη σορό της.

Η άτυχη γυναίκα καταγόταν από τα Λεχαινά και ήταν καθηγήτρια. Στην Αμαλιάδα ζούσε μόνη της και τις τελευταίες ημέρες δεν είχε δώσει σημάδια ζωής. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως πριν λίγο καιρό, έφυγε από τη ζωή και η μητέρα της.

Όπως αναφέρουν οι πηγές του patrisnews.com, η 51χρονη αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας ενώ ο θάνατος της φαίνεται πως επήλθε αρκετές ημέρες πριν. Απαντήσεις στα αίτια του θανάτου της αναμένεται να δώσει η νεκροψία -νεκροτομή.

Φωτογραφία αρχείου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA