Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μίνα Αρναούτη, που επέβαινε στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή το μοιραίο βράδυ υπογραμμίζει ότι «δεν πήγε να κλέψει κανέναν» αλλά «κάνει χρήση των νόμιμων δικαιωμάτων της».

Η Μίνα Αρναούτη τονίζει ότι εργάζεται από 17 ετών και καλεί όσους την κατηγορούν να μην ασχολούνται μαζί της. «Μην ασχολείστε με εμένα, ασχοληθείτε με ο,τιδήποτε θα βελτιώσει τη ζωή σας! Μήπως και κάποιοι εκτός από σχολιαστές διαφόρων αναρτήσεων γίνεται και κάτι πιο σημαντικό!» γράφει χαρακτηριστικά στο Facebook.

Με αγωγή που κατέθεσε προσφάτως κατά της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη αξιώνει για πρώτη φορά αποζημίωση, η οποία φτάνει το ύψος των 960.000 ευρώ. Ειδικότερα, διεκδικεί 240.000 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της οικογένειας Παντελίδη.

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmina.geminiarnaouti%2Fposts%2F4393947910616846&width=500&show_text=true&height=307&appId
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA