Μενού
  • Α-
  • Α+

Το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων στη χώρα μας - 4.340 λοιμώξεις στις 30 Μαρτίου - αναμένεται, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, να ξεπεραστεί την Τρίτη.

Νωρίς το μεσημέρι είχαν ήδη επιβεβαιωθεί περισσότερα από 4.000 νέα κρούσματα, ενώ ο συνολικός αριθμός αναμένεται να διαμορφωθεί περί τα 4.500.

Σημειώνεται πως χθες, Δευτέρα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.866 νέα κρούσματα κορονοϊού - καθώς παραδοσιακά τα τεστ που γίνονται την Κυριακή είναι περιορισμένα.

Τζανάκης: 5.000 κρούσματα σήμερα ή αύριο

Τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού, έχουν κρούσει επανειλημμένα και οι επιστήμονες.

Χαρακτηριστική ήταν η πρόβλεψη που έκανε το πρωί της Τρίτης ο καθηγητής πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Open σημείωσε πως σήμερα ή αύριο τα κρούσματα αναμένεται να αγγίξουν τα 5.000

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αποκλιμάκωση, μάλιστα, ο καθηγητής σημείωσε ότι αυτή θα έρθει από τις 15 Απριλίου και μετά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA