Μενού
  • Α-
  • Α+

«Χρυσές» δουλειές έκαναν δύο Ιρακινοί κι ένας Σύρος οι οποίοι είχαν συστήσει κύκλωμα παραχάραξης και πώλησης πλαστών διαβατηρίων, με ταρίφα 1.000 ευρώ για κάθε παράνομο ταξιδιωτικό έγγραφο. 

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά προχώρησαν σε 3 συλλήψεις, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι τα μέλη του κυκλώματος δραστηριοποιούνταν εδώ και πάνω από έναν χρόνο στην κατάρτιση πλαστών διαβατηρίων και στη διάθεση αυτών προς πώληση σε παράνομους μετανάστες. Για το σκοπό αυτό είχαν εγκαταστήσει σε διαμέρισμα στην Αθήνα, πλήρες εργαστήριο παραχάραξης διαβατηρίων. 

Από τις έρευνες, σε δύο συσχετιζόμενες με την εγκληματική δράση του κυκλώματος οικίες, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: πλήρης εξοπλισμός εργαστήριου παραχάραξης διαβατηρίων, 400 εξώφυλλα διαβατηρίων διαφόρων χωρών, 12 διαβατήρια διαφόρων χωρών, 5 δελτία ταυτότητας και 4 άδειες ικανότητας οδήγησης ελληνικών Αρχών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA