Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποφάσεις για τα Λύκεια της χώρας αναμένονται στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, με τη συμμετοχή και της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, ωστόσο, προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των ειδικών αναφορικά με το αν είναι σκόπιμο να προστεθούν περαιτέρω δραστηριότητες μετά το πρώτο μερικό άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Τα επιδημιολογικά δεδομένα αξιολογούνται διαρκώς, ενώ ανησυχία προκαλούν τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού, την ώρα που επιστήμονες - με χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Νίκου Τζανάκη - προειδοποιούν πως η αποκλιμάκωση θα έρθει από τις 15 Απριλίου και μετά.

4.309 νέα κρούσματα κορονοϊού την Τρίτη

Την εκτεταμένη διασπορά του κορονοϊού σε ολόκληρη τη χώρα επιβεβαίωσαν τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα, Τρίτη, ο ΕΟΔΥ.

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.309, ενώ τους 751 έφτασαν οι διασωληνωμένοι ασθενείς με covid στα νοσοκομεία της χώρας και 79 συμπολίτες μας κατέληξαν.

Σημαντικά επιβαρυμένη παραμένει, παράλληλα, η Αττική, όπου καταγράφηκαν 1.883 νέα κρούσματα, αλλά και η Θεσσαλονίκη με 622 νέες μολύνσεις.

«Στο κόκκινο» και η Αχαΐα, η Λάρισα, η Κοζάνη, η Πέλλα και το Ηράκλειο.            

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA