Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κηδεία των δύο νέων έγινε σήμερα, Τετάρτη, στις 10:30 στη Μακρινίτσα, ενώ ο δράστης φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του, δηλώνοντας πως «δεν θυμάται τίποτα» και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου για να πουν τον τελευταίο αντίο στα δύο αδέλφια.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο παιδιών, Απόστολος και Αθανασία Τσάπα, που αποχαιρετούν τα παιδιά τους, έχοντας πίσω για μοναδική παρηγοριά το εγγόνι τους από τον γάμο της κόρης του με τον 31χρονο που έμελλε να δολοφονήσει την ίδια και τον αδερφό της Γιώργο.

Όπως σημειώνει το thenewspaper.gr, η 28χρονη μπήκε πριν δύο χρόνια νυφη σε αυτή την εκκλησία, πριν από έναν χρόνο ως μητέρα στη βάφτιση του παιδιού της και σήμερα νεκρή για το τελευταίο της ταξίδι.

«Μας απειλούσε μπροστά στους αστυνομικούς»

Μιλώντας για τον γαμπρό του στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο πατέρας των δύο παιδιών είπε πως ο δράστης «είχε εμμονές, τίποτε άλλο» και αποκάλυψε ότι μόλις την προηγούμενη Πέμπτη, ο καθ' ομολογίαν δράστης είχε πάει στο σπίτι της οικογένειας και τους είχε απειλήσει, μπροστά στους αστυνομικούς. «Εδώ απειλούσε μπροστά στους αστυνομικούς ότι θα θρηνήσουμε θύματα, ήρθε εδώ την προηγούμενη Πέμπτη», δήλωσε κλαίγοντας ο τραγικός πατέρας, λίγο πριν αποχαιρετήσει τα δύο παιδιά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA