Μενού
  • Α-
  • Α+

Μοιάζει απίστευτο αλλά ένα φραστικό επεισόδιο, για το ύψος του λογαριασμού της κινητής τηλεφωνίας, εξελίχθηκε σε φονικό με θύμα έναν 39χρονο πατέρα ενός παιδιού

Όλα συνέβησαν σε ελάχιστα λεπτά, σε κατάστημα ειδών τεχνολογίας, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κυπαρισσία, με την τοπική κοινωνία να είναι σοκαρισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 72χρονος πήγε στο κατάστημα προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για το χρηματικό ποσό του λογαριασμού στο κινητό τηλέφωνο του. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 39χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, εξήγησε στον 72χρονο ότι αυτό είναι το ποσό που έχει συμφωνήσει με την εταιρεία, ξεκαθαρίζοντας του ότι δεν μπορεί να κάνει έκπτωση. Κάπως έτσι ξεκίνησε μία έντονη λογομαχία, με τον ηλικιωμένο άνδρα να είναι σε κατάσταση αμόκ και να μην δέχεται κουβέντα.

Φεύγοντας, αρχικά, από το κατάστημα ο 72χρονος κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τα τραγικά γεγονότα που θα ακολουθούσαν.

Όπως φαίνεται πήγε σπίτι του, πήρε ένα περίστροφο που κατείχε παράνομα και επέστρεψε στο κατάστημα. Ο ηλικιωμένος άνδρας σημάδεψε τον 39χρονο και πυροβόλησε μία φορά εναντίον του, πετυχαίνοντας τον στην κοιλιακή χώρα. Η βολίδα καρφώθηκε στο κορμί του και δυστυχώς, παρότι μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, υπέκυψε στο τραύμα του έχοντας χάσει πάρα πολύ αίμα. 

Λίγη ώρα αργότερα, ο 72χρονος παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλλίας και ομολόγησε την πράξη του. 

Σημειώνεται ότι από επίσημες πηγές της ΕΛ.ΑΣ. δεν επιβεβαιώνεται ότι η λογομαχία μεταξύ του 72χρονου και του 39χρονου είχε αφορμή τη μη χρήση μάσκας από τον ηλικιωμένο.

Φωτογραφίες: eleftheriaonline.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA