Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί η απαγόρευση κυκλοφορίας να συνεχίζει να ισχύει και οι χώροι εστίασης να παραμένουν κλειστοί σε ολόκληρη τη χώρα, η ποδοσφαιρική δράση των ημερών όμως φαίνεται πως... υποσκάπτει τα μέτρα. 

Την Τετάρτη, εκτός από ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας υπήρχαν αγώνες προημιτελικών για το Champions League και αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι Πατρινοί στην περιοχή των Δεμενίκων, σύμφωνα με το tempo24.news αγνόησαν τα μέτρα και μαζεύτηκαν σε καφέ της περιοχής για να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο. 

Η Αστυνομία εντόπισε τα άτομα και επιχείρησε νυχτερινό «ντου».  Μόλις ο καταστηματάρχης και οι πελάτες  είδαν τους αστυνομικούς κλειδώθηκαν μέσα, αφήνοντας απέξω τους αστυνομικούς.

Τότε κλήθηκε Εισαγγελέας και έδωσε εντολή να ανοίξει η πόρτα. Στο σημείο έφθασε κλειδαράς, η πόρτα άνοιξε και τελικά στους 6 θαμώνες επεβλήθη  προστιμο 600 ευρώ (300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και 300 ευρώ για μετακίνηση) και στον ιδιοκτήτη πρόστιμο 5.000 ευρώ. 

Ο  ιδιοκτήτης συνελήφθη προκειμένου να περάσει από αυτόφωρη διαδικασία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA