Μενού
  • Α-
  • Α+

Εν ψυχρώ εκτέλεσε τον 39χρονο υπάλληλο καταστήματος κινητής τηλεφωνίας ο 72χρονος στην Κυπαρισσία

Βίντεο ντοκουμέντο με την εν ψυχρώ εκτέλεση του 39χρονου που πυροβολήθηκε από 72χρονο για έναν λογαριασμό τηλεφώνου στην Κυπαρισσία, ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας. 

Ο ηλικιωμένος άνδρας αφού διαπληκτίστηκε κατά την πρώτη επίσκεψη του στο κατάστημα με το θύμα για έναν λογαριασμό ύψους 170 ευρώ, έφυγε από το μαγαζί απειλώντας τον 39χρονο ότι θα επιστρέψει αργότερα έχοντας μαζί του το όπλο του.

Λίγο αργότερα, επέστρεψε με ένα ταξί και κρατώντας ένα περίστροφο στα χέρια κατευθύνθηκε προς το κατάστημα του 39χρονου. Εντός του μαγαζιού βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και δύο γυναίκες υπάλληλοι, ενώ στην είσοδο περίμενε ένας πελάτης για να μπει.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε το MEGA, o 72χρονος χωρίς να ψελλίσει έστω και μια κουβέντα κινήθηκε με γοργό βηματισμό προς το σημείο που βρίσκονταν το θύμα. Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων σήκωσε το περίστροφο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

Προσοχή: Οι εικόνες είναι σκληρές 

https://www.megatv.com/embed/?p=2020325048

«Ήταν θέμα τιμής» είπε ο 72χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε από τον εισαγγελέα ο 72χρονος, που σκότωσε με περίστροφο τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος στην Κυπαρισσία.

Ο 72χρονος μάλιστα παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να έχει δικηγόρο ή να οριστεί κάποιος από το δικαστήριο και πλέον αύριο στις 12 το μεσημέρι θα απολογηθεί για τις πράξεις του. 

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία η Αστυνομία απομάκρυνε τον κόσμο υπό τον φόβο αποδοκιμασιών και έντασης.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, o 72χρονος ενώπιον των εισαγγελικών αρχών εμφανίστηκε αμετανόητος, δηλώνοντας παράλληλα ότι «ήταν θέμα τιμής» και διευκρινίζοντας ότι η όλη διαφορά ήταν για λογαριασμό τηλεφώνου ύψους 143 ευρώ, ενώ φέρεται να ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA