Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εξάρθρωση μίας σπείρας «επαγγελματιών» διαρρηκτών οδήγησαν οι αναζητήσεις των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής, καθώς το απόγευμα της Τρίτης πέρασαν χειροπέδες σε 4 Ρομά, μετά από καταδίωξη.

Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα τηλεφώνημα στο «100» για όχημα που κινείται ύποπτα στην περιοχή του Ωρωπού.

Άμεσα οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι πρόκειται για το όχημα που τους τελευταίους μήνες κυκλοφορεί σε περιοχές των βορείων προαστίων (Κηφισιά, Διόνυσος, Ωρωπός κ.ά.) όπου καταγράφεται σημαντικός αριθμός διαρρήξεων.

Ξεκίνησαν αναζητήσεις και μετά από λίγη ώρα κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα, με τον οδηγό να μην σταματάει στο σήμα των ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και να ξεκινάει καταδίωξη που τελείωσε μετά από λίγο με τη σύλληψη των 4 επιβαινόντων.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για Ρομά, σεσημασμένοι οι περισσότεροι, που όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού εμπλέκονται σε τουλάχιστον 30 διαρρήξεις σε οικείες και μία ληστεία.

Οι αστυνομικοί, μετά από επιχείρηση σε διάφορες περιοχές, κατέσχεσαν 3 «επιχειρησιακά» οχήματα και κλεμμένα κοσμήματα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα και για άλλες αξιόποινες πράξεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA