Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

ΕΣΗΕΑ για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ: Οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται

«Οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες, τραυματισμούς και απειλές», αναφέρει σε ανακοίνωση για τη δολοφονική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ η ΕΣΗΕΑ

Ανακοίνωση για τη δολοφονική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ «δηλώνει συγκλονισμένο από την εκτέλεση του συναδέλφου Γιώργου Καραιβάζ», «εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου και καλεί την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες Αρχές να διαλευκάνουν αμέσως το έγκλημα και να παραδώσουν στη Δικαιοσύνη τους δράστες».

Παράλληλα στέλνει μήνυμα «ότι οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες, τραυματισμούς και απειλές και επισημαίνει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει συγκλονισμένο από την εκτέλεση του συναδέλφου Γιώργου Καραιβάζ. Πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία δημοσιογράφου καθώς είχε προηγηθεί το 2010 η δολοφονία του συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου και καλεί την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες Αρχές να διαλευκάνουν αμέσως το έγκλημα και να παραδώσουν στη Δικαιοσύνη τους δράστες.

Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει, ότι οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες, τραυματισμούς και απειλές και επισημαίνει ότι:

Θα προασπίσει την ελευθερία του Τύπου και την ανεμπόδιστη εργασία των δημοσιογράφων απέναντι σε κάθε πίεση και απειλή, πολύ περισσότερο απέναντι σε μαφιόζικες πρακτικές και εγκληματικά σχέδια».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#ΕΣΗΕΑ #Δημοσιογράφος #Δολοφονία

Best of Internet