Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάτια Μακρή και Βάιος Σύρρος βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν μέσα από το μεσημεριανό δελτίο του STAR, την είδηση της δολοφονίας του συναδέλφου τους, Γιώργου Καραϊβάζ. 

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ένας από τους πιο γνωστούς αστυνομικούς συντάκτες, έπεσε νεκρός σε ενέδρα θανάτου που του έστησαν έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Η είδηση έπεσε σαν «βόμβα» στον «αέρα» του μεσημεριανού δελτίου του STAR. 

«Είναι ο δικός μας Γιώργος Καραϊβάζ, συνεργάζεται με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, οι τηλεθεατές τον βλέπουν καθημερινά, ασχολείται με πολλές και δύσκολες υποθέσεις όλα αυτά τα χρόνια που από κοινού πορεύεστε στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να το πιστέψουμε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι μια είδηση που πραγματικά μας έχει σοκάρει», είπε η Κάτια Μακρή.

Ο Βάιος Σύρρος, έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί στον συνεργάτη του: «Για μας ήταν σοκ! Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία γιατί είναι ένας άνθρωπος που είμαστε μαζί 32 χρόνια. Στην αρχή το θεωρήσαμε ως φάρσα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA