Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα συλληπτήρια του εκφράζει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

«Εκ μέρους του ελληνικού λαού, θα ήθελα να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην Αυτής Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα και τη Βασιλική Οικογένεια για τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Πρίγκιπα Φιλίππου, Δούκα του Εδιμβούργου», αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης

«Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα προσέφερε με αφοσίωση τις υπηρεσίες του στο Στέμμα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία επί πολλές δεκαετίες», επισημαίνει. 

«Η συνεισφορά του στον δημόσιο βίο, σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες, αλλά και το έργο του με τους νέους θα λείψουν πολύ», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης

Συλλυπητήρια από το υπουργείο Εξωτερικών 

Τα συλλυπητήρια στη βασίλισσα Ελισάβετ, τη βασιλική οικογένεια και τον βρετανικό λαό για την απώλεια του πρίγκιπα Φίλιππου, εκφράζει μέσω Twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

Στην ίδια ανάρτηση, το υπουργείο Εξωτερικών επισημαίνει πως ο πρίγκιπας Φίλιππος υπηρέτησε με αφοσίωση τη χώρα του για πολλές δεκαετίες.

«Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην Βασίλισσα Ελισάβετ, τη βασιλική οικογένεια και το βρετανικό λαό για την απώλεια του Πρίγκιπα Φίλιππου, που υπηρέτησε με αφοσίωση τη χώρα του για πολλές δεκαετίες» αναφέρει χαρακτηριστικά.

https://twitter.com/GreeceMFA/status/1380596177079517184?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA