Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 72χρονος απολογήθηκε χωρίς παρουσία συνηγόρου, αφού εξαρχής παραιτήθηκε του δικαιώματος διορισμού.

Φέρεται να ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι η δολοφονία του 39χρονου «ήταν θέμα τιμής», που αφορούσε λογομαχία του για λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ, ύψους 143 ευρώ, τον οποίο ο 72χρονος θεώρησε υπερβολικό.

Σημειώνεται πως οι κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί είναι για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή, ενώ στην πρώτη του εμφάνιση στις εισαγγελικές Αρχές είχε εμφανισθεί αμετανόητος.

«Τα γύρισε» στην ομολογία του ο 72χρονος

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ωστόσο, o κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος εχθές, τονίζοντας πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον 39χρονο.

Ζήτησε, παράλληλα, να του επιβληθεί η ανώτερη ποινή που προβλέπεται.

Έξω από Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας είχαν συγκεντρωθεί πολίτες, οι οποίοι όταν είδαν να τον βγάζουν οι αστυνομικοί από το αυτοκίνητο τον αποδοκίμασαν έντονα.

Το ίδιο έκαναν και όταν τελείωσε η απολογία του και οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο αυτοκίνητο για να επιστρέψει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταγωγής του στις φυλακές Κορυδαλλού.

https://www.youtube.com/watch?v=ZTNSiaykd_M
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA