Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάθε «συμβόλαιο θανάτου» αποτελεί και μία πρόκληση για τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών καθώς ό,τι κι αν λέγεται πρόκειται για μία από τις πιο δύσκολες προς επίλυση υποθέσεις.

Για αυτό, άλλωστε, και οι πρώτες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για να συλλεχθούν στοιχεία αναφορικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ζήτημα χρόνου - αν δεν έχει ήδη γίνει - οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής να ζητήσουν από την Εισαγγελία άρση απορρήτου των επικοινωνιών.

Αυτό για να διαπιστώσουν εάν οι εκτελεστές είχαν κάποιας μορφής επικοινωνία (μήνυμα ή κλήση) με άλλα άτομα είτε την ώρα που ο Γιώργος Καραϊβάζ έφευγε από το στούντιο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», είτε την ώρα που πλησίαζε στο σπίτι του.

Βέβαια, πρόκειται για μία ιδιαίτερη δύσκολη διαδικασία που θα απαιτήσει μεγάλο αριθμό αστυνομικών - ερευνητών και φυσικά χρόνο, καθώς ο Άλιμος είναι πυκνοκατοικημένη περιοχή, η δολοφονία έγινε σε ώρα αιχμής και φυσικά οι Αρχές ψάχνουν για κλήσεις από καρτοκινητό που θα αντιστοιχεί σε κάποιον «απίθανο» αλλοδαπό.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι μία διαδικασία που θα γίνει καθώς το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών ψάχνει και το παραμικρό στοιχείο που θα βοηθούσε στο να προχωρήσει η έρευνα.

Τέλος, οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει ήδη να παίρνουν καταθέσεις από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και από συνεργάτες του, προκειμένου να ανακαλύψουν αν ο πολύπειρος αστυνομικός συντάκτης είχε δεχθεί απειλές!

Καλλιακμάνης: «Να σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του»

Μιλώντας στο Reader.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής και φίλος του Γιώργου Καραϊβάζ, Γιώργος Καλλιακμάνης, δεν μπορούσε να κρύψει τη θλίψη του:

«Είναι οι πρώτες ώρες και πραγματικά δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ακόμα. Είναι πολύ σημαντικό να σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του, σε αυτές τις τόσο δύσκολες ώρες».

«Ο Γιώργος ήταν κλειστός χαρακτήρας, δεν θυμάμαι να είχε αναφέρει τίποτα για απειλές. Να έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία πως κάνει ότι μπορεί για να βρει άμεσα τους δράστες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA