Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο καλός καιρός και η όρεξη για βόλτα δημιούργησαν για άλλη μια φορά εικόνες συνωστισμού έξω από πολλά καφέ μπαρ της πόλης.

Σε πολλά από τα καταστήματα σχηματίστηκαν ουρές δεκάδων ατόμων που περίμεναν να πάρουν τον καφέ και το ποτό τους, το οποίο όμως στη συνέχεια κατανάλωναν έξω από το μαγαζί και όχι σε κάποιο άλλο μέρος μόνοι τους. Μερικοί καταστηματάρχες ζητούσαν από τον κόσμο να απομακρυνθεί μπροστά από τις επιχειρήσεις τους, κάτι που σπανίως συνέβαινε. Την ίδια στιγμή, το πλακόστρωτο της νέας παραλίας πλημμύρισε από κόσμο που είτε κάνει τη βόλτα του, είτε αθλείται, ενώ δεν υπάρχει ούτε για δείγμα ελεύθερο παγκάκι η πεζούλι για να καθίσει κάποιος.

Όπως μεταφέρει το grtimes, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με πεζές περιπολίες, μοτοσικλετιστές, αλλά και περιπολικά ζητούν από τον κόσμο να απομακρυνθεί μπροστά από τα καφέ μπαρ, στα οποία μέχρι και αυτήν την ώρα επικρατεί μεγάλος συνωστισμός.

Από τα περιπολικά αναπαράγεται το γνωστό ηχητικό μήνυμα, πολλοί θαμώνες ωστόσο δεν δείχνουν να… συγκινούνται.

https://www.youtube.com/watch?v=IUV-BsfVUo8
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA