Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Θεσσαλονίκη: Το αδιαχώρητο στα καφέ - Επέμβαση της αστυνομίας

Εκατοντάδες άτομα συνωστίζονταν έξω από καφέ μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, γεγονός που προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομίας για να διαλυθεί το πλήθος

Ο καλός καιρός και η όρεξη για βόλτα δημιούργησαν για άλλη μια φορά εικόνες συνωστισμού έξω από πολλά καφέ μπαρ της πόλης.

Σε πολλά από τα καταστήματα σχηματίστηκαν ουρές δεκάδων ατόμων που περίμεναν να πάρουν τον καφέ και το ποτό τους, το οποίο όμως στη συνέχεια κατανάλωναν έξω από το μαγαζί και όχι σε κάποιο άλλο μέρος μόνοι τους. Μερικοί καταστηματάρχες ζητούσαν από τον κόσμο να απομακρυνθεί μπροστά από τις επιχειρήσεις τους, κάτι που σπανίως συνέβαινε. Την ίδια στιγμή, το πλακόστρωτο της νέας παραλίας πλημμύρισε από κόσμο που είτε κάνει τη βόλτα του, είτε αθλείται, ενώ δεν υπάρχει ούτε για δείγμα ελεύθερο παγκάκι η πεζούλι για να καθίσει κάποιος.

Όπως μεταφέρει το grtimes, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με πεζές περιπολίες, μοτοσικλετιστές, αλλά και περιπολικά ζητούν από τον κόσμο να απομακρυνθεί μπροστά από τα καφέ μπαρ, στα οποία μέχρι και αυτήν την ώρα επικρατεί μεγάλος συνωστισμός.

Από τα περιπολικά αναπαράγεται το γνωστό ηχητικό μήνυμα, πολλοί θαμώνες ωστόσο δεν δείχνουν να… συγκινούνται.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Θεσσαλονίκη #αστυνομία #Κορονοϊός #συνωστισμός #καφέ