Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία το Σάββατο το απόγευμα υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο.

Η γνωστή δημοσιογράφος ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, ενώ συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της και αμέσως κάλεσε το EKAB, προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Νανά Παλαιτσάκη με ανάρτησή της στο Facebook, ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι το εμβόλιο για τον κορονοϊό δεν σχετίζεται με τους λόγους νοσηλείας της.

«Με αφορμή την εισαγωγή μου χτες το μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστησω για τα μηνύματα ενδιαφέροντος και αγάπης.

Η εισαγωγή μου και η παραμονή μου κρίθηκε απαραίτητη από τους θεράποντες γιατρούς μου, καθώς είχα οξύτατο πόνο στο στήθος, κρύο ιδρώτα, απώλεια στήριξης και πρόβλημα όρασης. Ενοχλήσεις είχα τον τελευταίο μήνα και πρόβλημα στο μάτι μου το αριστερό, αλλά όπως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι κάνουμε, μεταθέτουμε τα ιατρικά μας θέματα.  Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστούν για ν'αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έρχομαι κάθε μήνα τα τελευταία 11 χρόνια καθώς έχω χρόνιο αιματολογικό πρόβλημα.

Εμβολιάστηκα ακριβώς γιατί ανήκω στις πολύ ευπαθείς ομάδες στο Λαϊκό και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό Ουδεμία σχέση το εμβόλιο λοιπόν με το θέμα νοσηλείας μου. Σας ευχαριστώ όλους πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση από τον λογαριασμό της Νανάς Παλαιτσάκη:

Με αφορμή την εισαγωγή μου χτες το Μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστησω για τα μηνυματα...

Δημοσιεύτηκε από Nana Palaitsaki στις Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA