Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της εξέτασης βασικού μάρτυρα για το διπλό φονικό τον περασμένο Μάιο στα Ανώγεια, με θύματα τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη και τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη. Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων κάθεται ο 30χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο του Γιώργου Ξυλούρη στις 2 Μαΐου 2020.

Συγκεκριμένα, την ώρα που κατέθετε ο μάρτυρας, που είχε τραυματιστεί ελαφρά το μοιραίο βράδυ, υπήρξαν αντιδράσεις από την πλευρά των συνηγόρων της οικογένειας Ξυλούρη, που έκαναν λόγο για διαφοροποίησή του σε σχέση με τα όσα υποστήριζε στην προανακριτική διαδικασία. Η ένταση έλαβε διαστάσεις όταν συνήγορος της πλευράς Ξυλούρη κατήγγειλε ότι μια κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη καταγράφει με το κινητό της τηλέφωνο την εξέταση του μάρτυρα.  Το δικαστήριο διέκοψε προσωρινά, ενώ η γυναίκα συνελήφθη -απαγορεύεται η μαγνητοσκόπηση της ακροαματικής διαδικασίας- και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Αργά το μεσημέρι η ακροαματική διαδικασία διεκόπη και θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 16 Απριλίου.

Πηγή: cretalive.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA