Μενού
  • Α-
  • Α+

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο γνωστός μαέστρος Νίκος Δανίκας.

Ο γνωστός μουσικός είχε συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα της αθηναϊκής πίστας και είχε στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Μαρίνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως μία από τις πιο γνωστές συνεργασίες που είχαν οι δύο άνδρες ήταν κατά τη διάρκεια του «Ciao ANT1» ενός από τα πιο δημοφιλή βραδινά σόου στην δεκαετία των 90s.

Μάλιστα, ο Νίκος Δανίκας ήταν ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού Κωνσταντίνου Δανίκα, πιο γνωστός και ως «Φανούρης» στη δημοφιλή σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Την δυσάρεστη είδηση ανάρτησε στο προφίλ της η τραγουδίστρια Πωλίνα γράφοντας: «Ο Νίκος Δανίκας δεν μένει πια εδώ.. …καλο ταξίδι αγαπημένε μου τα χρονια που ζήσαμε στο μαγικο υπόγειο της Μέδουσας θα ναι πάντα στην καρδιά μου!!!!»

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpolina.mishailidouc%2Fposts%2F3601240033339043&width=500&show_text=true&height=432&appId

Συγκινητικό ήταν και το αντίο του Κώστα Μακεδόνα στον Νίκο Δανίκα, ο οποίος έγραψε: «Μας έφυγε ο Ντάνυ μας, ο σπουδαίος Μαέστρος Νίκος Δανίκας. Μέγιστος μουσικός και δάσκαλος, εξαιρετικός συνεργάτης, μοναδικός φίλος. Όλα αυτά που έμαθα δίπλα του, οι «ουσίες κι οινοπνεύματα» που μου εμπιστεύτηκε, οι μεγάλες επιτυχίες που ζήσαμε μαζί επί σκηνής και τα απίστευτα γέλια που κάναμε παρέα, θα τον κρατάνε πάντα ζωντανό στη μνήμη μου και στην καρδιά μου. Καλό ταξίδι Νίκο μου».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkostasmakedonasofficial%2Fposts%2F4571870769494941&width=500&show_text=true&height=491&appId 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA