Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κλίμα οδύνης και ανείπωτου πόνου, ο Γιώργος Καραϊβάζ κηδεύτηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο χωριό Καλλίφυτος, στη Δράμα. Από εκεί, ο θείος του (αδερφός της μητέρας του δημοσιογράφου), Νίκος Κομμάτογλου, μιλά συγκινημένος στο Mega για το αγαπητό παιδί που έχασε ένα ολόκληρο χωριό. Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και την δημοσιογραφία που τον έκανε να φύγει από το χωριό και τελικά «τον έστειλε στον τάφο». 

«Ήταν πολύ δραστήριος από παιδί, χαμογελαστός, αγαπητός στο χωριό. Μας στερήσαν αυτό το χαμόγελο. Ένα δικό μας παιδί που το βλέπαμε στην τηλεόραση και όλοι οι συγχωριανοί καμάρωναν. Το έχωσαν στο χώμα για να μην το ξαναδούμε ποτέ», δηλώνει εμφανώς συγκινημένος ο κύριος Κομμάτογλου συμπληρώνοντας ότι όλοι περιμένουν τους λόγους της δολοφονίας. 

Και συνεχίζει: «Του άρεσαν τα γράμματα από το δημοτικό. Ερχόταν και μου έλεγε "θείε, θέλω να γίνω δημοσιογράφος". Του άρεσε αυτό το επάγγελμα. Και η αγάπη αυτή τον έστειλε στον τάφο». 

«Ποτέ δεν μιλούσε για την εργασία του» 

Ο θείος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου δήλωσε ότι ποτέ δεν μιλούσε στο χωριό για τα επαγγελματικά του. «Ήθελε να ξεφύγει όταν ερχόταν εδώ, ποτέ δεν μας μιλούσε για τη δημοσιογραφία. "Καλά, είναι όλα μην στενοχωριέστε", έλεγε. Έχει ενάμισι χρόνο να έρθει στο χωριό, τον περιμέναμε το Πάσχα». 

Σύμφωνα με τον κ. Νίκο, η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ η αδερφή του πήγε χθες στο νοσοκομείο.

«Στο γιο του, τον Δημήτρη, βλέπουμε το πρόσωπο του Γιώργου. Και τον αγαπάμε πάρα πολύ. Όπως επίσης και τη γυναίκα του Γιώργου» κατέληξε ο θείος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA