Μενού
  • Α-
  • Α+

Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι ο Άλκης Κολλάτος, ο γιος του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 44 ετών από ανακοπή καρδιάς. 

Ο Άλκης, έπασχε από αυτισμό και έγινε γνωστός από την αυτοβιογραφική ταινία του πατέρα του με τίτλο «Η ζωή με τον Άλκη» (1988) που είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση την εποχή εκείνη. 

Τον Άλκη είχε υποδυθεί ο κατά έναν χρόνο μικρότερος αδελφός του, Αλέξανδρος, ο οποίος είχε βραβευτεί για την ερμηνεία του στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης.

«Είναι άδικο να ζω εγώ και να φεύγει ο Άλκης» έγραψε ο σκηνοθέτης για την απώλεια του γιου του στον λογαριασμό του στο facebook.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Κολλάτου:

Σήμερα το πρωί έφυγε ο Αλκης από ανακοπή στο Τζανειο νοσοκομείο, ο Αλέξανδρος ήταν διπλα του. Εγώ σπίτι μου τα ποδια μου με φοβερούς πόνους με κρατησαν σπίτι. Είναι άδικο να ζω εγώ και να φύγει ο Αλκης.

Η προσωπική εμπειρία του Δημήτρη Κολλάτου με τον γιο του Άλκη τον ώθησε να δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο στην Αίγινα για τα αυτιστικά παιδιά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA