Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα συγκλονιστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο οποίο αστυνομικοί των ΜΑΤ σβήνουν τη φωτιά που άρπαξαν τα ρούχα διαδηλωτή ο οποίος επιχείρησε να πετάξει βόμβα μολότοφ και παραλίγο να καεί ζωντανός.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (15/4) στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά το συλλαλητήριο, όταν ομάδα περίπου 50 ατόμων ξεκίνησε επεισόδια εναντίον των αστυνομικών, πετώντας πέτρες και βόμβες μολότοφ.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια σύλληψης ενός εκ των ατόμων αυτών, από ρίψη μολότοφ πήρε φωτιά το δεξί του πόδι. Οι άνδρες των ΜΑΤ τον βοήθησαν χρησιμοποιώντας αντιπυρική κουβέρτα και πυροσβεστήρα για να σβήσουν τη φωτιά.

Ο διαδηλωτής συνελήφθη διότι είχε ήδη προβεί σε ρίψη μολότοφ, οδηγήθηκε στον νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε άλλη μολότοφ τύπου κόμπρα και ζευγάρι γάντια. Κατά τη σύλληψη υπέστη εγκαύματα στον αριστερό μηρό άνδρας των ΜΑΤ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι κραυγές του διαδηλωτή από τους πόνους είναι πραγματικά σοκαριστικές, μέχρι να μπορέσουν οι αστυνομικοί να σβήσουν τη φωτιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA