Μενού
  • Α-
  • Α+

«Εγώ τον είχα ξεχάσει γιατί δεν ήθελα να τον θυμάμαι, ήταν άσχημο αυτό που έγινε και δεν θα επιτρέψω να το πάθει άλλο παιδί αυτό. Δεν άντεξα όταν είδα ότι υπήρχαν και άλλα θύματα, και επιβαλλόταν η φωνή μου στην υπόθεση», λέει ο 25χρονος σήμερα μηνυτής, ο οποίος γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη σε ηλικία 15 ετών σε πλατεία κοντά στο σπίτι του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο.

Σχεδόν αμέσως, ο σκηνοθέτης τού πρότεινε να συνεχίσουν την κουβέντα στο ρετιρέ του 7ου ορόφου. «Όταν μιλούσαμε, είδα έναν καλό άνθρωπο σαν τον ρόλο του πατέρα που είχε, μου μίλαγε για πράγματα της Αρχαίας Ελλάδας μου έλεγε για κάτι πράγματα τα οποία εγώ δεν ήξερα και εγώ είδα ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει γνώση, ξέρει πράγματα».

Ο θαυμασμός και η τρυφερότητα που ένιωσε για τον πανίσχυρο τότε θεατράνθρωπο στην πρώτη τους συνάντηση δεν προμήνυαν το τι θα επακολουθήσει στη δεύτερη συνάντησή τους στο σπίτι του σκηνοθέτη. «Όταν βρέθηκα στο διαµέρισµά του καθίσαμε σε έναν καναπέ, µου έβαλε ένα ποτό και µου έδωσε να καπνίσω ένα τσιγαριλίκι. Ξαφνικά, έπειτα από δύο γουλιές ποτού και πριν ακόµη τελειώσω το τσιγάρο, ένιωσα µια υπερβολική έξαψη, αφόρητη ναυτία, τροµερή ζάλη. Παρέλυσα σ’ ολόκληρο το σώµα µου κι άρχισα να χάνω την επαφή µε το περιβάλλον, να σβήνω κυριολεκτικά. Όταν ξαναβρήκα τις αισθήσεις µου, ήμουν γυµνός στον καναπέ, ενώ είχε ήδη ξηµερώσει».

«Τον απείλησα, δεν έπρεπε να γίνει»

«Τον απείλησα γιατί ένιωσα ότι αυτό δεν ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Ήταν βία». Όπως περιγράφει στο MEGA, ο γνωστός σκηνοθέτης αισθανόμενος την οργή του προσπάθησε να τον μεταπείσει, με το πρόσχημα σοβαρών προβλημάτων υγείας.«Μου είπε ότι είχε καρκίνο του λάρυγγα και μου μίλαγε λες και είχε πάει να πεθάνει, και ότι δεν αντέχει άλλο. Απ’ ό,τι κατάλαβα είχε απειλήσει κάποια άτομα, αλλά εμένα δεν μπόρεσε να με απειλήσει και δεν πρόκειται ποτέ να μπορέσει».

Όπως υποστηρίζει ο 25χρονος, τα ανήλικα παιδιά που ο σκηνοθέτης προσέγγιζε που είχαν παρόμοιο προφίλ. «Εκμεταλλευόταν, κάτι έβρισκε πάνω σε κάποιο άτομο. Δεν έκανα παρέα με τον πατέρα μου ποτέ, ούτε με τη μητέρα μου, ήταν η σχέση πολύ αυστηρή και δεν έβγαινα από το σπίτι γενικώς. Το θέμα με έκανε να αρρωστήσω για πρώτη φορά στη ζωή μου, εγώ δεν ήξερα τι ήταν οι κρίσεις πανικού.»

https://www.megatv.com/embed/?p=2020332471
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA