Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σαντορίνη: Δεν πήγαν σχολείο γιατί δεν έβρισκαν self test

Πρόβλημα στη διανομή των self test στη Σαντορίνη, με αποτέλεσμα δεκάδες μαθητές να μην μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους στο σχολεία

Συνολικά 70 μαθητές Λυκείου στη Σαντορίνη, δεν κατάφεραν να προμηθευτούν από τα φαρμακεία self test, το οποίο είναι απαραίτητο για να πάνε στο σχολείο. Όπως εξήγησε μιλώντας στο OPEN ο διευθυντής Λυκείου Θήρας, «υπήρχε κακός προγραμματισμός στη διανομή» και «δεν έπρεπε να δοθούν όλα τα self test απευθείας». «Σε σύνολο 302 μαθητών Λυκείου δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν 70, εκ των οποίων επιβεβαιωμένα οι 60 δεν έβρισκαν να προμηθευτούν τα self test» είπε ο Μανώλης Καραμολέγκος. 

«Από χθες έχω την αίσθηση ότι λύθηκε το πρόβλημα, πιστεύω ότι από σήμερα θα ομαλοποιείται η κατάσταση. Έχουν αποσταλεί τα καινούργια, υποθέτω σε αυτή την παρτίδα θα είναι όλα τακτοποιημένα» εξήγησε ο διευθυντής.

Δυστυχώς, όπως είπε ο κ. Καραμολέγκος, οι μαθητές που δεν κατάφεραν να βρουν τα self test, δεν μπόρεσαν να αναπληρώσουν τα μαθήματα και οι απουσίες τους δεν θα μετρήσουν.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Self Test #Κορονοϊός #Covid-19 #Σχολεία #Σαντορίνη