Μενού
  • Α-
  • Α+

Άγριο ξύλο στο πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου στο Βόλο. Παρέα δέχτηκε επίθεση από άγνωστο με αποτέλεσμα μία κοπέλα να τραυματιστεί. 

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, μία 29χρονη και δύο 30χρονοι κάθονταν έξω από κλειστή καφετέρια στο πάρκο και συζητούσαν όταν δέχτηκαν επίθεση από άγνωστο. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της 29χρονης, ο δράστης τους πλησίασε από πίσω, χωρίς οι ίδιοι να τον αντιληφθούν και άρχισε να χειροδικεί σε βάρος τους. Η κοπέλα δέχθηκε γροθιά στο αριστερό της μάτι, ενώ από ένα ακόμη χτύπημα φαίνεται να έσπασε τμήμα δοντιού στην κάτω γνάθο.

Ο ένας από τους φίλους της κοπέλας έσπευσε να τη βοηθήσει, ενώ ο δεύτερος κάλεσε την αστυνομία. Από την Αστυνομία ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αστυνομία και έσπευσε επί τόπου κλιμάκιο, πλην όμως ο φερόμενος ως δράστης είχε εξαφανιστεί.

Η νεαρή κοπέλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο ενώ έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς. 

Οι τρεις φίλοι υποστήριξαν ότι ο δράστης τους ήταν άγνωστος. Ωστόσο οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν οι τρεις φίλοι να γνωρίζονταν με το δράση και διερευνούν το περιστατικό.

Φωτογραφία αρχείου 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA