Μενού
  • Α-
  • Α+

«Είδα τον εκτελεστή, είναι ένας άνθρωπος με πράσινο στρατιωτικό τζάκετ να ‘ναι πάνω από το θύμα και να πυροβολεί… Και όχι μία, έριξε αρκετές» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Γιώργου Καραΐβάζ στην εκπομπή «T-liveχ». «Ακούμε έναν ήχο, σαν κρότο από εξάτμιση που είναι χαρακτηριστικός. Γυρίσαμε να δούμε τι γίνεται, ο κρότος συνεχιζόταν και βλέπω τον άνθρωπο με το χακί από πάνω να ρίχνει σωρηδόν στο θύμα κάτω. Ενώ το μάτι έβλεπε, το μυαλό αδυνατούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κρατήσω κάτι άλλο, εκτός από το χακί, το όπλο που είχε στην άκρη ένα εξόγκωμα σαν σιγαστήρα» περιγράφει.

Ο μάρτυρας κάλεσε αμέσως την αστυνομία για να αναφέρει το συμβάν. «Μου είπε η γυναίκα αστυνομικός να πλησιάσω να δω αν ζει ο άνθρωπος, έκανα δυο βήματα προς τα εκεί, μόλις είδα το αίμα δεν μπόρεσα… Ήταν από πάνω και ρίχνανε, τουλάχιστον 3-4 σφαίρες εξ’ επαφής. Η ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε σε ούτε πέντε λεπτά, έκλεισαν το χώρο με κορδέλες και μας απομάκρυναν» πρόσθεσε.

«Ήταν πολύ ψύχραιμος, άνετος, ανέβηκε στο μηχανάκι και έφυγαν» λέει για τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ ο αυτόπτης μάρτυρας, σχολιάζοντας ότι «η δουλειά τους ήταν επαγγελματική».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA