Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 25χρόνο, ο οποίος συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη.

Ο νεαρός παραπέμφθηκε ενώπιον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. 

Ο 25χρονος συνελήφθη την Παρασκευή σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ταυτοποίθηκε και το μπλε όχημα με το οποίο είχε μεταβεί στην Αγία Κυριακή στα Τουρκοβούνια. Πρόκειται για το όχημα της μητέρας του, το οποίο είχε δανειστεί, χωρίς η γυναίκα πάντως να γνωρίζει κάτι για τις προθέσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος ήταν γνωστός της νεαρής κοπέλας και τη ζήλευε παράφορα. Οι δυο τους διατηρούσαν σχέση και χώρισαν πριν από δύο χρόνια. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχαν κανονίσει συνάντηση για να μιλήσουν, ωστόσο, η συζήτησε δεν κύλησε όπως περίμενε ο 25χρονος. Φέρεται να της ζήτησε επανασύνδεση κι αυτή αρνήθηκε, με τον πρώην σύντροφο της να αντιδρά ρίχνοντας της το πανί με το καυστικό υγρό (σ.σ. πιθανότατα χλωρίνη ή κάτι ανάλογο).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA