Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναπαράσταση του διπλού φονικού της Μακρινίτσας πρόκειται να ζητήσει και επισήμως από τις δικαστικές αρχές τις επόμενες ημέρες η οικογένεια των θυμάτων. 

Με τη μέθοδο αυτή, θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για το αν ο δράστης είχε επίγνωση των πράξεών του, καθώς η οικογένεια της αδικοχαμένης 28χρονης Κωνσταντίνας Τσάπα και του 30χρονου αδερφού της Γιώργου, ζητά απαντήσεις για το φονικό που συγκλόνισε την Ελλάδα, το απόγευμα την Δευτέρας 5 Απριλίου, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Ο δράστης της διπλής δολοφονίας ισχυρίζεται ότι δε θυμάται τι έκανε, ενώ ψυχίατροι που τον εξέτασαν έκριναν ότι πρέπει να νοσηλευθεί στην Ψυχιατρική κλινική των Φυλακών Κορυδαλλού.

Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Εισαγγελική παραγγελία για άμεση προκαταρκτική έρευνα

Να διενεργηθεί άμεσα προκαταρκτική έρευνα για την δολοφονία των δύο αδελφών στην Μακρινίτσα του Βόλου από τον σύζυγο της 28χρονης γυναίκας, διέταξε ο Εισαγγελέας Εφετών Σταμάτης Δασκαλόπουλος.

Μέσα από την προκαταρκτική έρευνα θα διερευνηθεί ο ρόλος των συναρμόδιων υπηρεσιών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του 32χρονου δράστη του διπλού φονικού, όσον αφορά τις ψυχιατρικές εξετάσεις και κυρίως να διερευνηθεί για ποιον λόγο κυκλοφορούσε ελεύθερος και δεν είχε οδηγηθεί σε κλινική για εγκλεισμό, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ήδη οι σχετικές γνωματεύσεις και παρά τις αποφάσεις από τις 15 Ιανουαρίου.

Η παραγγελία-εντολή προς διερεύνηση δόθηκε σε αντεισαγγελέα του Εφετείου Λάρισας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA