Μενού
  • Α-
  • Α+

Άνδρας, 40 ετών, εντοπίστηκε απανθρακωμένος, από πυροσβέστες, κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου σε διώροφη οικία επί της οδού Μικράς Ασίας, στη Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με τον κ. Αλέξανδρο, ο 40χρονος γιος του απανθρακώθηκε επειδή πήρε φωτιά η κουβέρτα του. 

«Είχε πάρει τα φάρμακα για τα ψυχολογικά και την καρδιά, το ζάχαρο και κάπνισε 20 τσιγάρα.

Φαίνεται τον πήρε ο ύπνος με τα φάρμακα, είχε κουβέρτα στην πολυθρόνα, πήρε φωτιά η πολυθρόνα και φούντωσε. Κάπνα γεμάτο μέσα. Ξύπνησα, άνοιξα τις πόρτες, βγήκα έξω να φωνάξω την Πυροσβεστική αλλά δεν προλάβαμε», είπε ο κ. Αλέξανδρος στην ΕΡΤ. 

«Έβλεπα τηλεόραση αισθάνθηκα κάπνα και ο γιος μου ήταν ξάπλα, είχε πάρει φωτιά. Βγήκα έξω, ήρθε η Πυροσβεστική και δεν προλάβαμε. Τη γυναίκα τη βγάλαμε στη βεράντα και σώθηκε. Ο γιος δυστυχώς όχι. Καλά είμαι αλλά τι να το κάνεις; Χάσαμε το παιδί», ανέφερε. 

Η σύζυγός του κ. Αλέξανδρου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματά» και αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Το σπίτι τους έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές από την πυρκαγιά. «Πάθαμε ζημιά, μεγάλη ζημιά», είπε ο κ. Αλέξανδρος και ανέφερε πως θα μείνει με τη σύζυγό του στον δεύτερο όροφο του σπιτιού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA