Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός είναι ένας άνδρας 42 ετών, ονόματι Νάθαν, ενώ δίπλα του ήταν αβοήθητη ίσως και μέρες, καθώς δεν είναι σαφές πότε έγινε το τροχαίο με την μηχανή. 

Οι φίλοι του ζευγαριού στην Ιεράπετρα αδυνατούν να συλλάβουν το μέγεθος της τραγωδίας, καθώς οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως για τις συνθήκες του δυστυχήματος είναι συγκλονιστικές.

Ο 42χρονος Νάθαν βρέθηκε νεκρός από φίλους που τον αναζητούσαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων, στην εθνική οδό στο ύψος του Μπαλί.

Η 32χρονη Σβέτα ψυχορραγούσε λίγα μέτρα ανατολικότερα από το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του άνδρα της, σε θαμνώδη περιοχή. 

Στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Η 32χρονη με καταγωγή από την Ουκρανία μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και εισήχθη στην εντατική, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Όπως όλα δείχνουν, το δυστύχημα είχε σημειωθεί πριν από αρκετά 24ωρα και η τραυματισμένη γυναίκα ήταν αβοήθητη κοντά στο εκρό άνδρα της.

Η νεαρή γυναίκα έχει υποστεί κρανιοεγκεφλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή.

Τους έψαχναν οι φίλοι τους 

Το ζευγάρι που είχε ξεκινήσει από την Ιεράπετρα για ένα ραντεβού στο Ρέθυμνο, έλειπε πολλές ώρες με αποτέλεσμα χθες το απόγευμα να αναζητηθεί από τους οικείους του, ενώ φίλοι του ζευγαριού ακολούθησαν τη διαδρομή επί του ΒΟΑΚ για να τους εντοπίσουν.

Αναμένεται από τον ιατροδικαστή Χανίων, η εκτίμηση χρόνου θανάτου του 42χρονου για τον οποίο εικάζεται ότι μπορεί να είχε χάσει τη ζωή του έως και 72 ώρες πριν, με τη σύζυγο του να βρίσκεται δίπλα του σοβαρά τραυματισμένη αντέχοντας όμως στο χρόνο από την ώρα του τροχαίου έως και χθες το απόγευμα οπότε και εντοπίστηκαν.

Πηγές: neakriti.gr, cretalive.gr 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA