Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κώστας Σπυρόπουλος: Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Google - Αφαιρούνται links με καταγγελίες σε βάρος του

Προσωρινή διαταγή με την οποία η Google «υποχρεώθηκε» να κατεβάσει συνδέσμους με «συκοφαντικές» πληροφορίες για τον Κώστα Σπυρόπουλο πέτυχε ο γνωστός ηθοποιός

Μέσω του δικηγορικού γραφείου του Νικόλαου Αγαπηνού, που εκπροσωπεί τον Κώστα Σπυρόπουλο, γίνεται γνωστό ότι υπήρξε προσφυγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων κατά της Google, με την οποία ζητήθηκε η «διαγραφή όλων των αναρτήσεων που βρίσκονται αποθηκευμένες στην μηχανή αναζήτησης της Google και σχετίζονται με τις επίδικες καταγγελίες σε βάρος του εντολέως μας». 

Επισημαίνεται ότι στις 13.04.2021 εκδικάστηκε αίτημα για χορήγηση προσωρινής διαταγής «με περιεχόμενο να υποχρεωθεί η Google άμεσα να διαγράψει από τους συνδέσμους της όλες τις ανωτέρω συκοφαντικές πληροφορίες» σε βάρος του γνωστού ηθοποιού. Όπως σημειώνεται από τον δικηγόρο του Κ. Σπυρόπουλου, η αίτηση αυτή έγινε δεκτή «καθ’ ολοκληρίαν με την έκδοση της προσωρινής διαταγής της 16.04.2021 από την δικαστική λειτουργό και Πρόεδρο Πρωτοδικών που εκδίκασε το σχετικό αίτημα». Με την προσωρινή διαταγή «υποχρεώθηκε άμεσα η Google να διαγράψει όλα τα ανωτέρω στοιχεία καθότι είναι αβάσιμα και ψευδή και προσβάλλουν την προσωπικότητα του εντολέως μας». 

Ακόμη, η δικηγορική εταιρεία του Ν. Αγαπηνού «στα πλαίσια της εκπροσώπησης του κ. Κωσταντίνου Σπυροπούλου και προς αντιμετώπιση της εξακολουθητικής συκοφάντησης που έχει υποστεί κατά το τελευταίο τρίμηνο με αλλεπάλληλα κακόβουλα και συκοφαντικά δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου», γνωστοποιεί ότι έχει προβεί ακόμη σε καταγγελία στο ΕΣΡ κατά τηλεοπτικών σταθμών «που παραβίασαν την ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία με τις ψευδείς και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που
διέδωσαν σε βάρος του εντολέως μας» καθώς και σε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων «για την παραβίαση της σχετικής νομοθεσίας».


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Google #Ηθοποιός