Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη, Γιάννης Παγορόπουλος, σε δηλώσεις του σήμερα ανέφερε ότι ο θάνατος του πολιτικού είναι πράξη εγκληματικής ενέργειας μετά και από την πρόσφατη μαρτυρία που ήρθε στο φως.

Συγκεκριμένα ο κ. Παγουρόπουλος μιλώντας στο Mega ανέφερε πως «Υπήρξε νέος μάρτυρας που επιβεβαίωσε όσα είπε ο πρώτος μάρτυρας. Δήλωσε ότι είδε να χτυπούν τον Σήφη Βαλυράκη» και πρόσθεσε αμέσως μετά ότι «Επιβεβαιώνει την θεωρία περί εγκληματικής πράξεως. Οι δύο μάρτυρες πρέπει να ήταν κοντά ο ένας στον άλλον, χωρίς να γνωρίζονται, σε απόσταση 300 μέτρων».

Παράλληλα ο νομικός σημείωσε πως ο τελευταίος μάρτυρας άργησε να καταθέσει εξαιτίας της συμπεριφοράς που κράτησε η τοπική κοινωνία και στο πρώτο μάρτυρα. Ακόμα υπογράμμισε πως «Ο μάρτυρας έλεγε ότι δεν καταθέτει στην Ερέτρια γιατί φοβάται. Και ήθελε χώρο ασφαλή για να πάει να καταθέσει».

Τέλος, έκλεισε λέγοντας πως «Εξ’ αρχής είχα την αίσθηση ότι υπήρξε κάποια εγκληματική πράξη, χωρίς να θέλω να χαρακτηρίσω σε πιο βαθμό (...) Αυτή η κατάθεση του μάρτυρα επιβεβαιώνει ότι υπάρχει εγκληματική πράξη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA