Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

«Κορονοπάρτι»: Ταυτοποιήθηκε ο DJ της Κυψέλης - Νέο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τις πλατείες

Μετά από σχετικές... συστάσεις του Μεγάρου Μαξίμου, δρομολογείται η υλοποίηση νέου επιχειρησιακού σχεδίου για την αποτροπή «κορονοπάρτι» - Στην πρώτη γραμμή η «Ο.Δ.Ο.Σ.»

Να βρεθούν άμεσα οι διοργανωτές του «κορονοπάρτι» στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, έχει ζητήσει η πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. από τους αρμόδιους αξιωματικούς που «τρέχουν» την έρευνα. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει ήδη ταυτοποιηθεί ο DJ, που έπαιζε μουσική το βράδυ του Σαββάτου.

Ωστόσο, ο εντοπισμός των διοργανωτών είναι μια πολύ πιο δύσκολη υπόθεση καθώς οι πληροφορίες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας φτάνουν με το... σταγονόμετρο και χρειάζεται πολύωρη ανάλυση των ψηφιακών δεδομένων που υπάρχουν. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στόχος είναι να βρεθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη ενώ έχει ήδη υποβληθεί μήνυση κατά αγνώστου.

Την ίδια ώρα, μετά από σχετικές... συστάσεις του Μεγάρου Μαξίμου, δρομολογείται η υλοποίηση νέου επιχειρησιακού σχεδίου για την αποτροπή «κορονοπάρτι» το επόμενο Σαββατοκύριακο. «Οδηγός» θα είναι η αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Βαρνάβα του Παγκρατίου, όπου κυρίαρχο ρόλο είχε η νεοσύστατη «Ο.Δ.Ο.Σ.» η πιο ήπια και τελείως άοπλη υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι στόχος είναι να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις και φυσικά να μην έχουμε σε καμία περίπτωση φαινόμενα τύπου Νέας Σμύρνης.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κορονοϊός #Covid-19 #Πάρτι #Κυψέλη #Ελληνική Αστυνομία

Best of Internet