Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πάσχα – Εξαδάκτυλος: Ο ιός δεν αντιλαμβάνεται τις δικές μας ανάγκες

Για το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι μετακινήσεις εκτός νομού το Πάσχα μίλησε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος υπογραμμίζοντας ότι «ο ιός δεν αντιλαμβάνεται τις δικές μας ανάγκες

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, κατανοεί την κούραση των πολιτών και δεν αποκλείει το «Πάσχα στο εξοχικό» αλλά «ο ιός δεν αντιλαμβάνεται τις δικές μας ανάγκες».

«Το Πάσχα θα συζητηθεί εξαντλητικά στην Επιτροπή με κατανόηση της ανάγκης όλων για αλλαγή, αλλά και με τη σκέψη στους 5.000 νοσηλευόμενους, τους διασωληνωμένους και στο ότι ο ιός δεν αντιλαμβάνεται τις δικές μας ανάγκες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Εξαδάκτυλος. «Το Πάσχα στο εξοχικό είναι λογικό και ίσως να είναι και θετικό, αλλά πρέπει να δούμε πώς θα οργανωθεί» προσέθεσε και τόνισε πως «εμείς το προσεγγίζουμε επιστημονικά».

Εν κατακλείδι, ο κ. Εξαδάκτυλος υπογράμμισε πως «δεν είναι ασφαλές να αφήσουμε την προσπάθεια επειδή κουραστήκαμε» και ανέφερε πως «το μεγάλο ζητούμενο είναι να προχωρήσουμε με ασφάλεια προς το καλοκαίρι».


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κορονοϊός #Covid-19 #Πάσχα