Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κατηγορούμενος υποβασταζόμενος από τους αστυνομικούς οδηγήθηκε στη συνέχεια στον ανακριτή.

Τι όπλισε το χέρι του παιδοκτόνου

Ο εθισμός στο αλκοόλ, που φέρεται να είχε ο 48χρονος από το Κορωπί, φαίνεται πως ήταν η αιτία για τους συνεχείας καυγάδες που είχε με τον 76χρονο πατέρα του. Ένας ακόμη καυγάς ήταν πιθανότατα η αφορμή που τα πράγματα ξέφυγαν και ο 76χρονος άρπαξε το κυνηγητικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα τον γιο του, το πρωί της Δευτέρας.

Image removed.

Ο άτυχος 48χρονος

«Σκότωσα τον γιό μου ελάτε να με συλλάβετε», φέρεται να είπε ο παιδοκτόνος στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ενώ οι κάτοικοι της οδού Αναγνώστου δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τραγική εξέλιξη. «Γνωρίζαμε ότι καυγάδιζαν, όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή την εξέλιξη», σχολίασε κάτοικος μιλώντας στο Reader.gr λίγη ώρα μετά το φονικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 10:00 το πρωί, όταν ο ηλικιωμένος άνδρας και ο γιος του ξεκίνησαν έναν άγριο καυγά. Ο 76χρονος πήρε μία καραμπίνα που υπήρχε στο σπίτι, βγήκε στην αυλή και την έστρεψε εναντίον του γιο του, πατώντας τη σκανδάλη και ρίχνοντας τον αιμόφυρτο στο έδαφος με θανάσιμο τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Την Αστυνομία ειδοποίησε ο δεύτερος γιος του παιδοκτόνου, ο οποίος συνελήφθη. Να σημειωθεί πως το θύμα ήταν χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ το τελευταίο διάστημα έμενε μαζί με τον πατέρα και τον αδερφό του. Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA