Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 40χρονος οδηγός που γλίτωσε από την πτώση σε 100 μέτρα γκρεμό και ανέβηκε τραυματισμένος τη χαράδρα χωρίς εξοπλισμό για να καλέσει σε βοήθεια υποστηρίζει ότι το κακό έγινε όταν λύθηκε το χειρόφρενο κατά λάθος. Ωστόσο, η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας υποστηρίζει ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε με δευτέρα στο κιβώτιο ταχυτήτων κάτι που δεν συνάδει με τους ισχυρισμούς του 40χρονου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Live news» μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε και ένας σκύλος, ο οποίος έπεσε στο γκρεμό με τον 40χρονο και την 28χρονη βρίσκοντας φρικτό θάνατο. «Ναι, ναι… Ξέρω ότι ήταν κατασκοτωμένος δηλαδή, δεν υπήρχε. Διαλυμένος ήτανε» δηλώνει κάτοικος του νησιού που ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε σκύλος στο όχημα που έπεσε στο γκρεμό.

https://www.megatv.com/embed/?p=2020337814

Το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου που έχει ορίσει η οικογένεια της 28χρονης, καθώς και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του 40χρονου που αναμένονται στην Παρασκευή, αναμένεται να ρίξουν φως στις σκοτεινές πτυχές αυτού του δυστυχήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA