Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Σύρου μετά την καταγγελία που έγινε σχετικά με καθηγήτρια που φέρεται να σήκωσε χέρι και να χτύπησε μαθήτρια Λυκείου.

Η πληροφορία έφθασε το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία του Syrospress.gr και επιβεβαιώθηκε -σύμφωνα με το τοπικό μέσο- από μαθητές του ΕΠΑΛ Σύρου. Επρόκειτο για καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Σύρου, η οποία κατά την ώρα του μαθήματος, την Τρίτη, καταγγέλλεται ότι χτύπησε μαθήτρια μέσα στην τάξη. 

«Φώναζε ότι την βιντεοσκοπούσε»

Αναφορικά με το περιστατικό, υπήρξαν μαρτυρίες από μαθητές που συγκλίνουν στην εξής περιγραφή: «Η συμμαθήτριά μας είχε το κινητό της μέσα στη τάξη κι επειδή το είχε ξεχάσει ανοιχτό, χτύπησε την ώρα του μαθήματος. Πήγε να το κλείσει να μην χτυπάει και η καθηγήτρια της το άρπαξε από τα χέρια τραβώντας και γρατζουνώντας την, φωνάζοντας ότι την βιντεοσκοπούσε. Αφού το πήρε από τη συμμαθήτριά μας, της έδινε αγκωνιές με το χέρι της στο στομάχι για να μη της το πάρει…».

Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Syrospress.gr, την Πέμπτη (22/04) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κυκλάδων και το 15μελές του σχολείου, το οποίο θα παραθέσει τα γενικότερα παράπονά του για την εν λόγω καθηγήτρια.

Η στάση της οικογένειας

Η οικογένεια της μαθήτριας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, περιμένει την αντίδραση του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων για το συγκεκριμένο συμβάν, διαφορετικά θα απευθυνθεί στον εισαγγελέα. Από την πλευρά τους οι μαθητές εμφανίζονται να μην επιθυμούν την παραμονή της καθηγήτριας στο σχολείο.

Τα στοιχεία της καθηγήτριας-αναπληρώτριας, που υποστηρίζεται ότι προέβη στην βίαιη αυτή πράξη κατά μαθήτριας του ΕΠΑΛ Σύρου, είναι στη διάθεση του Syrospress.gr, αλλά δε θα δοθούν στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA