Μενού
  • Α-
  • Α+

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, για την αποφυγή τυχόν «κορονοπάρτι» ή συγχρωτισμού ατόμων.

Κομβικό ρόλο –όπως χθες στην Βεάκη στο Περιστέρι- θα έχει η νεοσύστατη Ο.Δ.Ο.Σ., ενώ στο σημείο βρίσκονται επίσης αστυνομικοί της Τροχαίας που ελέγχουν οδηγούς και επιβάτες οχημάτων, αλλά και πεζούς για βεβαιώσεις μετακίνησης και sms στο 13033.

Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν και δυνάμεις ταχείας αντίδρασης, σε περίπτωση που προκληθεί εστία έντασης και δεν μπορεί να ανταποκριθεί η ήπια μορφή αστυνόμευσης που πρεσβεύει η άοπλη Ο.Δ.Ο.Σ.

Η αστυνομική επιχείρηση αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα και η εντολή της ΓΑΔΑ είναι μετά τις 21:00 να μην υπάρχει κανείς στην πλατεία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις προηγούμενες ημέρες ακόμη και στις 05:00 τα ξημερώματα να πήγαινε κανείς, θα συναντούσε άτομα που είχαν παραμείνει από το βράδυ εκεί και πάρα πολλά σκουπίδια –κυρίως μπουκάλια και κουτάκια από μπύρες και άλλα ποτά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA