Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Χανιά: Στο μικροσκόπια της ΕΛΑΣ οίκος ευγηρίας μετά από 68 θανάτους τροφίμων

Μεγάλη έρευνα διεξάγει η ΕΛΑΣ στα Χανιά, καθώς σε διάστημα ενός χρόνου σημειώθηκαν 68 θάνατοι τροφίμων σε οίκο ευγηρίας της περιοχής

Μεγάλη έρευνα διεξάγει η αστυνομία σε οίκο ευγηρίας των Χανίων μετά από 68 θανάτους τροφίμων και διατάχθηκε σήμερα Πέμπτη η εκταφή γυναίκας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πέθανε από τα αίτια που είχαν αναφερθεί στις Αρχές.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr οι αστυνομικοί για να ερευνήσουν την υπόθεση προχώρησαν στην εκταφή σορού μιας ηλικιωμένης γυναίκας που είχε αποβιώσει στον συγκεκριμένο οίκο το πρωί της Πέμπτης.

Οι περισσότεροι θάνατοι αποδίδονται σε καρδιακή προσβολή 

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη έρευνα έχει παραγγελθεί από τον Εισαγγελέα Χανίων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος της συγκεκριμένης γυναίκας, προήλθε πράγματι από τα αίτια που αναφέρονται στις αντίστοιχες ληξιαρχικές πράξεις θανάτου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία ερευνά αν κάποιοι από τους ηλικιωμένους που έχουν πεθάνει στο ίδρυμα αυτό, υπήρξαν θύματα εγκληματικών ενεργειών.

Οι θάνατοι που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο χρόνο φτάνουν του 68 μέσα στον συγκεκριμένο οίκο ευγηρίας πράγμα το οποίο εγείρει πολλές υποψίες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις το αίτιο θανάτου είναι η καρδιακή προσβολή χωρίς να υπάρχουν παραπάνω λεπτομέρειες.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Κρήτη #αστυνομία