Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα επιχείρηση πραγματοποίησε η αστυνομία στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη προκειμένου να αποφευχθεί η διοργάνωση νέου «κορονοπάρτι».

Η νέα ομάδα της αστυνομίας «ΟΔΟΣ» από νωρίς το απόγευμα είχε αποκλείσει την πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε διοργάνωση «κορονοπάρτι». Σύμφωνα με το Mega οι κάτοικοι αναφέρουν ότι τις τελευταίες δύο μέρες που υπάρχει αστυνομική παρουσία έχουν καταφέρει να ηρεμήσουν.

Την ίδια στιγμή αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στην πλατεία Βεάκη προκειμένου να επιβάλουν τα μέτρα για την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού, καθώς και εκεί τις τελευταίες μέρες συνωστίζονταν πολλοί νεαροί.

Να σημειωθεί ότι και εχθές η Ελληνική Αστυνομία διεξήγαγε ελέγχους προκειμένου να μην οργανωθούν νέα «κορονοπάρτι». Κατά την διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν 320 άτομα, 112 οχήματα και 10 καταστήματα και βεβαιώθηκαν 124 παραβάσεις των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν προκειμένου να σταματήσει το φαινόμενο των «κορονοπάρτι» τα οποία μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την έξοδο της κοινωνίας από τα περιοριστικά μέτρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA