Μενού
  • Α-
  • Α+

Διέψευσε ότι ενεπλάκη σε τροχαίο με ανασφάλιστο όχημα την Πέμπτη στην Κηφισιά, ο Παύλος Χαϊκάλης. Συγκεκριμένα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του η εκπομπή «Πρωινό», ο ηθοποιός εξήγησε ότι η μηχανή του ήταν σταθμευμένη και μια κυρία έπεσε πάνω.

Παράλληλα παραδέχθηκε ότι το όχημα ήταν ανασφάλιστο, αλλά σημείωσε ότι αυτό οφειλόταν σε μπέρδεμα μεταξύ ασφαλιστικών εταιριών και επρόκειτο για ένα πόσο ασφαλιστηρίου της τάξεως των 63 ευρώ. Πλέον η ασφάλεια πληρώθηκε και το θέμα έχει διευθετηθεί.

«Είχα σταθμευμένη τη μηχανή και έπεσε μία κυρία πάνω στη μηχανή μου, δεν έφταιγα εγώ σε κάτι. Έλλειπα εκείνη τη στιγμή. Η μηχανή ήταν ανασφάλιστη. Μεσολάβησε ένας χρόνος από τη μία ασφαλιστική σε άλλη. Έγινε η παρεξήγηση και δεν έγινε ασφάλεια και εγώ είχα μείνει στο ότι είχε γίνει ασφάλεια. Αυτή είναι η ιστορία. Το ποσόν της ασφάλειας είναι 63 ευρώ. Δεν ήταν δηλαδή ότι ήταν από σκοπού να γλιτώσω ένα μήνα ασφαλίσεων. Σήμερα ασφαλίστηκε και τελείωσε η ιστορία», δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Από την πλευρά του ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι αυτό το μπέρδεμα με τις ασφαλιστικές μπορεί να τύχει στον καθένα.

Από τον Παύλο Χαϊκάλη αφαιρέθηκε η άδεια κυκλοφορίας της μηχανής και οι πινακίδες, ενώ του επιβλήθηκε και το ανάλογο σε αυτή την περίπτωση χρηματικό πρόστιμο.

Ο ηθοποιός θα πρέπει εντός των επόμενων ημερών να προσκομίσει στην Τροχαία Κηφισιάς το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της μηχανής και την απόδειξη πληρωμής του προστίμου, ώστε να του επιστραφούν η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και οι πινακίδες του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA