Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Υπόθεση Novartis: Συνέχεια στην κατάθεση Μιωνή τη Δευτέρα

Διεκόπη πριν λίγη ώρα και θα συνεχιστεί τη Δευτέρα η κατάθεση του Σάμπυ Μιωνή στην ανακρίτρια του ειδικού δικαστηρίου που διερευνά την υπόθεση Novartis

Τη Δευτέρα το πρωί αναμένεται να συνεχίσει την κατάθεση του ο Σάμπυ Μιωνή ενώπιον της ανακρίτριας του ειδικού δικαστηρίου, Κωσταντίνας Αλεβιζόπουλου.

Ο επιχειρηματίας κατέθετε σήμερα επί 7 ώρες, χωρίς ωστόσο η κατάθεση να ολοκληρωθεί και γι’ αυτό το λόγο θα συνεχιστεί τη Δευτέρα.

Κατονόμασε ως κεντρικό πρόσωπο της ομάδας, που τον εκβίαζε αναφορικά με την υπόθεση της Novartis, τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ενώ επανέλαβε ότι ο Νίκος Παππάς δεν είχε καμία σχέση.

«Σε συνέχεια της κατάθεσης μου στη Βουλή ήρθα εδώ για να καταθέσω στην ανακρίτρια κυρία Αλεβιζοπούλου, για την υπόθεση της εκβίασης της δικής μου, του συνεταίρου μου Άγγελου Μεταξά και του δικηγόρου Σταύρου Παπασταύρου από την εγκληματική συμμορία. Ο Άγγελος Μεταξάς και εγώ εκβιαστήκαμε ψυχρά για χρήματα, ο δε Σταύρος Παπασταύρου για πολιτικούς λόγους. Θα καταθέσω σήμερα νέα στοιχεία για να βοηθήσω τη Δικαιοσύνη στο έργο της», ανέφερε προσερχόμενος στον Άρειο Πάγο.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Δημήτρης Παπαγγελόπουλος #Νίκος Παππάς #Novartis