Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δευτέρα το πρωί αναμένεται να συνεχίσει την κατάθεση του ο Σάμπυ Μιωνή ενώπιον της ανακρίτριας του ειδικού δικαστηρίου, Κωσταντίνας Αλεβιζόπουλου.

Ο επιχειρηματίας κατέθετε σήμερα επί 7 ώρες, χωρίς ωστόσο η κατάθεση να ολοκληρωθεί και γι’ αυτό το λόγο θα συνεχιστεί τη Δευτέρα.

Κατονόμασε ως κεντρικό πρόσωπο της ομάδας, που τον εκβίαζε αναφορικά με την υπόθεση της Novartis, τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ενώ επανέλαβε ότι ο Νίκος Παππάς δεν είχε καμία σχέση.

«Σε συνέχεια της κατάθεσης μου στη Βουλή ήρθα εδώ για να καταθέσω στην ανακρίτρια κυρία Αλεβιζοπούλου, για την υπόθεση της εκβίασης της δικής μου, του συνεταίρου μου Άγγελου Μεταξά και του δικηγόρου Σταύρου Παπασταύρου από την εγκληματική συμμορία. Ο Άγγελος Μεταξάς και εγώ εκβιαστήκαμε ψυχρά για χρήματα, ο δε Σταύρος Παπασταύρου για πολιτικούς λόγους. Θα καταθέσω σήμερα νέα στοιχεία για να βοηθήσω τη Δικαιοσύνη στο έργο της», ανέφερε προσερχόμενος στον Άρειο Πάγο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA