Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 37χρονη γυναίκα, που συνελήφθη στον Βύρωνα κατηγορούμενη ότι πέταξε πετρέλαιο σε τέσσερα ανήλικα κορίτσια, αφέθηκε ελεύθερη, αφού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, η ίδια φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε ένα μπιτόνι με πετρέλαιο στο μπαλκόνι της, που το έριξε η γάτα της. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι η 37χρονη δεν έχει κατοικίδιο.

Έτσι, με εντολή εισαγγελέα προχωράει η προανάκριση της αστυνομίας. Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η 37χρονη φέρεται να βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της, στον 2ο όροφο μίας πολυκατοικίας, και να έριξε πετρέλαιο στα κεφάλια τεσσάρων κοριτσιών, που έπαιζαν εκείνη την ώρα από κάτω. Τα δύο κορίτσια, ηλικίας 13 και 14 ετών, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων» με έντονες κοκκινίλες και σημάδια στο πρόσωπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA