Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρικάκια στην είσοδο και συνθήματα στους τοίχους άφησε πίσω της η παρέμβαση μελών του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γιώργου Μπαμπινιώτη.

Σε κείμενό τους που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του φεμινιστικού τομέα του Ρουβίκωνα αναφέρονται στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Καταγγέλλουν, επίσης, ότι «η “επίσημη Πολιτεία” που δήλωνε “παρούσα” στο ελληνικό #Metoo, κωφεύει τόσο προκλητικά στο σκάνδαλο των Αρσακείων που η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών απέστειλε εξώδικο-διαμαρτυρία προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για την αδιανόητη αδράνεια και αδιαφορία που επιδεικνύει».

«Ο Μπαμπινιώτης, όχι μόνο δεν το σταμάτησε το κακό στο ξεκίνημά του, αλλά υποθάλποντας και στηρίζοντας δημόσια μέχρι πρότινος, τον Δημήτρη Λιγνάδη, συνετέλεσε στο φρικτό έγκλημα» αναφέρεται ακόμα στο κείμενο.

«Αυτό το σάπιο απόστημα θα το σπάσουμε, όλες και όλοι μαζί, ενώνοντας τις φωνές μας με αυτές όσων κακοποιήθηκαν, απέναντι στα τέρατα που θα μας βρίσκουν μπροστά τους, γιατί αυτόν τον δρόμο επέλεξαν» καταλήγει στο κείμενό του ο φεμινιστικός τομέας του Ρουβίκωνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA