Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην κάμερα του Alpha μίλησε ο αδελφός του 25χρονου Γιάννη από την Αμάρυνθο που είχε βουτήξει για το Σταυρό στα Θεοφάνεια και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του και στον αυχένα, με αποτέλεσμα να διεκομίσθη στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι υπέστη πλήρη τετραπληγία.

Ο 25χρονος είχε υποβληθεί αμέσως σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στην εντατική όπου παρέμεινε για 55 ημέρες.

Ο αδελφός του 25χρονου μίλησε τέσσερις μήνες μετά το ατύχημα για τον Γιάννη, τον «Γολγοθά» που πέρασε η οικογένεια, αλλά και τις 55 ημέρες στην εντατική, όπου δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό του.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος τι είναι ο Γιάννης για μένα. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος που νιώθει αυτόν τον δεσμό αίματος τον αδελφικό θα με καταλάβει», ανέφερε αρχικά.

«Εξ αρχής το αντιλήφθηκε από τη στιγμή του τραυματισμού. Με το που έπεσε στο νερό, έμεινε μέσα και δεν ένιωθε τα άκρα του. Έγινε το χειρουργείο την ίδια μέρα, αποσυμπιέστηκε ο νωτιαίος μυελός, διασωληνώθηκε και παρέμεινε στην εντατική για 55 ημέρες», προσέθεσε.

«Αγωνία πότε θα ανοίξει τα μάτια. Περιμέναμε πώς και πώς να βγει. Δεν πίστεψα ούτε στιγμή ότι δεν θα καταφέρει ο αδελφός μου», είπε για τις 55 ημέρες που πέρασε ο αδελφός του στην εντατική, από τις οποίες δεν έλλειψε λεπτό από το πλευρό του.

Στο τέλος ο Γιάννης είπε μέσω του αδελφού του ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη συμπαράσταση.

«Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, καλή Ανάσταση σε όλους και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προσευχές και τη συμπαράσταση που μας δίνουν».

Τι είχε συμβεί τα Θεοφάνεια

Ο νεαρός άνδρας μαζί με ακόμη 4 άτομα είχαν βουτήξει από μια εξέδρα στην Αμάρυνθο στα ρηχά νερά με αποτέλεσμα ο 24χρονος να χτυπήσει στο κεφάλι του και στον αυχένα.

Αμέσως στο σημείο σήμανε συναγερμός και το ΕΚΑΒ τον μετέφερε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας ενώ λίγες ώρες αργότερα αφού υποβλήθηκε σε εξέταση αξονικής λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Οι γιατροί στο ΚΑΤ διαπίστωσαν ότι από το χτύπημα ο νεαρός υπέστη πλήρη τετραπληγία. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στην εντατική όπου παρέμεινε διασωληνωμένος για 55 ημέρες.

Η στιγμή του τραυματισμού του νεαρού

Όπως φαίνεται στο βίντεο του evima.gr, ο άνδρας με το κόκκινο μαγιό με το που βούτηξε στο νερό ακινητοποιήθηκε καθώς χτύπησε σε βράχο. Αμέσως όλοι όσοι βούτηξαν στα παγωμένα νερά και έτρεξαν προς το μέρος του αφού όπως φαίνεται πως δεν μπορούσε να κολυμπήσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA