Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι έρευνες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να ανοίγουν και πάλι την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός απόστρατου αστυνομικού.

Η δολοφονία του απόστρατου αστυνομικού είχε συμβεί τον Μάιο του 2018 στην Παλλήνη. Μέχρι και σήμερα οι δολοφόνοι που τον εκτέλεσαν με πέντε σφαίρες, παραμένουν ασύλληπτοι. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η ασφάλεια μεταβιβάζει τον φάκελο στον εισαγγελέα προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα στα δύο κινητά τηλέφωνα του θύματος.

Οι ειδικοί της Ασφάλειας πιστεύουν ότι έτσι θα εντοπίσουν τον «κοινό παρονομαστή» με τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ, δηλαδή το κίνητρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος είχε ασχοληθεί με τη δολοφονία του αστυνομικού με εκτενή ρεπορτάζ. Οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι και οι δύο δολοφονίες ήταν συμβόλαια θανάτου.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο την Παρασκευή 9 Απριλίου. Οι δύο δράστες που επέβαιναν σε μηχανή, διέφυγαν και αναζητούνται από τις Αρχές.

Εξετάζονται βίντεο από κάμερες ασφαλείας στα οποία φαίνονται οι δύο δράστες, καταθέσεις αλλά και αναρτήσεις στην ιστοσελίδα που είχε ο δημοσιογράφος προκειμένου να εξιχνιαστεί η υπόθεση. Η αστυνομία πάντως κάνει λόγο για «συμβόλαιο θανάτου» για το οποίο ωστόσο η αιτία παραμένει άγνωστη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA