Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία, καθώς οι εορταστικές ημέρες του Πάσχα σηματοδοτούν για πολλούς νέους την κατάλληλη ευκαιρία για τη διοργάνωση πάρτι, παρά τα μέτρα και τις συστάσεις για την αποφυγή συνωστισμών εξαιτίας του κορονοϊού.

Πολλές είναι οι εκδηλώσεις που διαφημίζονται μέσα από τα social media, με τις αρχές να εξετάζουν όλες τις πληροφορίες που έρχονται στα χέρια τους - συχνά και μέσω καταγγελιών από περίοικους - ενώ στο ίδιο πλαίσιο, έχουν αυξηθεί και οι περιπολίες με σκοπό να επιβληθούν, όπου χρειαστεί, τα κατάλληλα πρόστιμα.

Μάλιστα οι διοργανωτές των πάρτι αυτών δεν κινδυνεύουν μόνο με πρόστιμα, αλλά και με συλλήψεις.

Χανιά: Σκουπιδότοπος το Ενετικό Λιμάνι

Σε σκουπιδότοπο μετέτρεψαν το Ενετικό Λιμάνι οι νέοι που διασκέδασαν χθες στο Ενετικό Λιμάνι στα Χανιά.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, πολίτες, κάθε βράδυ, σε συγκεκριμένο σημείο στο Ενετικό λιμάνι, στα όρια της Πύλης της Άμμου αλλά και του Κουμ Καπί, στήνονται «άτυπα» κορονοπάρτι, όπου δεκάδες άνθρωποι συγχρωτίζονται και διασκεδάζουν.

Χαλκίδα: Πάνω από 500 άτομα έξω από μπαρ

Συνωστισμός επικράτησε, όμως, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής και στην παραλία της Χαλκίδας. Σύμφωνα με το eviazoom, εκατοντάδες άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, έπιναν take away ποτά στην παραλία, χωρίς να τηρούν μέτρα και αποστάσεις.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι πάνω από 500 άτομα βρίσκονταν στην παραλία, που ήταν αδιάβατη.

https://www.youtube.com/watch?v=ZLjLLsiXniA
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA