Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρά το γεγονός ότι η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε ότι η φετινή Ανάσταση στις εκκλησίες θα εορτασθεί το Μεγάλο Σάββατο στις 21:00, ο Ιερός Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στους Ανδρονιάνους του Δήμου Κύμης Αλιβερίου αποφάσισε διαφορετικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιερού Ναού, η οποία τοιχοκολλήθηκε έξω από το κτίριο, αρχικά γνωστοποιήθηκε στους πιστούς ότι η Ανάσταση του Κυρίου θα τελεστεί στις 12 τα μεσάνυχτα. Εν συνεχεία, όμως, ο πρόεδρος του χωριού, Γιώργος Κώτσης, ενημέρωσε ότι εν τέλει θα γίνει στις 20:00.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, ο Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων Σεραφείμ ανακοίνωσε ότι η Ανάσταση θα γίνει στις 5 τα ξημερώματα, επιλέγοντας και εκείνος να διαφοροποιηθεί από την Ιερά Σύνοδο.

Προς ενημερωση των συγχωριανων μας: Σημερα στην εκκλησια μας εισοδεια της Θεοτόκου η καμπανα θα κτυπησει στις 7 και η Ανασταση θα γίνει στις 8. Καλο μηνα, καλη Ανάσταση σε ολο τον κοσμο.

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Kotsis στις Σάββατο, 1 Μαΐου 2021
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA