Μενού
  • Α-
  • Α+

Ζεστός θα παραμείνει ο καιρός σήμερα Κυριακή του Πάσχα, καθώς συνεχίζει το κύμα ζέστης να πλήττει όλη την Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το φαινόμενο θα κορυφωθεί. 

Συγκεκριμένα σε υψηλά επίπεδα παρέμειναν οι ελάχιστες θερμοκρασίες το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στα νότια τμήματα της χώρας και ιδιαίτερα στην Κρήτη, όπου σε κάποιες περιπτώσεις η ελάχιστη θερμοκρασία ήταν λίγο κάτω από τους 30 βαθμούς Κελσίου. 

Που θα φτάσει η θερμοκρασία

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, η υψηλότερη ελάχιστη το πρωί σημειώθηκε στη Ζυμβραγού Χανίων και ήταν 29,4 βαθμοί Κελσίου.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr,το κύμα ζέστης που καταγράφηκε τη φετινή Μεγάλη Εβδομάδα, θα κορυφωθεί το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα.

Καθώς η μέγιστη θερμοκρασία έχει ήδη ξεπεράσει κατά τόπους τους 35 βαθμούς στην Κρήτη, η μέγιστη τιμή της στο νησί αναμένεται σε κάποιες περιπτώσεις να κινηθεί στην περιοχή των 39 βαθμών Κελσίου.

Λίγο επάνω από τους 30 βαθμούς αναμένεται να φτάσει η μέγιστη θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά της χώρας, κοντά στους 35 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενώ στις νησιωτικές περιοχές θα κυμανθεί μεταξύ 28 και 34 βαθμών Κελσίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA