Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κλάδος της εστίασης «ανέβασε ρολά» μετά από έξι μήνες σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου, όπου επιτρέπεται η επίσκεψη και πάλι στα καταστήματα αποκλειστικά σε εξωτερικούς χώρους και με τήρηση των μέτρων ασφαλείας ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού.

Η Finos Film υποδέχθηκε το άνοιγμα της εστίασης μ’ ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook, με αποσπάσματα από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Στο χιουμοριστικό βίντεο πρωταγωνιστούν πολλοί αγαπημένοι πρωταγωνιστές όπως ο Κώστας Βουτσάς, ο Θανάσης Βέγγος, που «έφυγε από τη ζωή» σαν σήμερα, πριν από δέκα χρόνια, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Δημήτρης Χορν, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ζωή Λάσκαρη, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Κώστας Χατζηχρήστος, ο Νίκος Ρίζος, ο Μίμης Φωτόπουλος, ο Νίκος Σταυρίδης, ο Σταύρος Παράβας, ο Ντίνος Ηλιόπουλος κ.α.

«Άνοιγμα εστίασης α λα Φίνος Φιλμ. Καλή σας απόλαυση!», αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=384&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FFinosFilm%2Fvideos%2F3659035827541623%2F&show_text=false&width=560
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA